خواص تمر هندی و فواید بی‌نظیر آن

خواص تمر هندی و فواید بی‌نظیر آن

درخت تمر هندی به دلیل زیبایی و میوه‌اش در بسیاری از فرهنگ‌ها در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است. مردم تمر هندی را به صورت خام مصرف می‌کنند و با استفاده از تفاله آن نیز غذا می‌پزند. خواص تمر هندی باعث می‌شود که این ماده بسیار محبوب شود.

افراد در سرتاسر جهان از خواص تمر هندی آگاه هستند. این میوه در کشورهای بسیاری مورد توجه و علاقه مردم است. بسیاری از غذاها در آسیا، آمریکای جنوبی و مرکزی، آفریقا و دریای کارائیب حاوی تمر هندی هستند. می‌توان این میوه را در چاشنی‌ها، سس‌ها، آب‌نبات‌ها و نوشیدنی‌های متعدد یافت. خواص تمر هندی بسیار زیاد است ولی در برخی از موارد هشدارها و موارد احتیاطی هم دارد.

در مورد خواص تمر هندی بیشتر بدانید:

طب سنتی از تمر هندی استفاده می‌کند، اما تحقیقات بیشتری برای اطمینان از مزایای دارویی آن لازم است. پالپ تمر هندی حاوی انواع مواد مغذی است که ممکن است سلامت شما را تقویت کند. خواص تمر هندی به شرح زیر است:

۱- سلامت بافت

آمینواسیدها، اجزای پروتئین‌ها، برای رشد و ترمیم بافت مورد نیاز بدن هستند. برخی از اسیدهای آمینه ضروری هستند، به این معنی که بدن نمی‌تواند آن‌ها را به تنهایی ایجاد کند، بنابراین باید از طریق رژیم غذایی دریافت شوند.

به جز تریپتوفان، تمر هندی دارای مقادیر قابل توجهی از تمام اسیدهای آمینه ضروری است. از نظر سایر اسیدهای آمینه، با استانداردهای تعیین شده توسط سازمان بهداشت جهانی برای یک پروتئین ایده‌آل مطابقت دارد.

محققان هنوز در تلاشند تا مشخص کنند بدن چقدر می‌تواند مواد مغذی تمر هندی را جذب کند. برای پوست نیز مفید است.

۲- کاهش خطر ابتلا به سرطان

رژیم‌های غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان توسط دانشمندان به دلایل متعددی از جمله کاهش خطر ابتلا به سرطان توصیه می‌شوند. آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند از DNA سلول‌ها در برابر آسیب محافظت کنند.

به گفته دانشمندان، علت اصلی بسیاری از سرطان‌ها، آسیب به DNA است. فیتوکمیکال‌های موجود در گیاهان دارای خواص آنتی‌اکسیدانی هستند. تمر هندی حاوی انواع مواد شیمیایی گیاهی از جمله بتاکاروتن به مقدار زیاد است.

همچنین می‌توانید با مطالعه‌ی مطالبی که ما برای شما بازدیدکنندگان عزیز در بخش مجزای حفظ سلامتی جمع‌آوری کرده‌ایم، در رابطه با سلامتی خود اطلاعات جالبی بدست بیاورید.

خواص تمر هندی در سرتاسر جهان پذیرفته شده است. این ماده در برخی از کشورها به خصوص در هند بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.
خواص تمر هندی و فواید بی‌نظیر آن

۳- سلامت مغز

هشت ویتامین با عملکرد مشابه در گروه ویتامین B وجود دارد. همه آن‌ها محلول در آب هستند، بنابراین بدن آن‌ها را ذخیره نمی‌کند.

برای دریافت ویتامین B کافی از غذا، نیازی به مصرف مکمل‌ها ندارید. طیف کامل ویتامین‌های B برای داشتن سلامتی مطلوب ضروری است. برای این‌که مغز و سیستم عصبی به درستی کار کنند، ویتامین‌های B بسیار مهم هستند.

ویتامین‌های B موجود در تمر هندی به خصوص تیامین و فولات فراوان هستند. ویتامین B12 در تمر هندی مانند سایر گیاهان وجود ندارد. می‌توانید با مطالعه‌ی مطلب علائم کمبود ویتامین B12، به صورت مجزا در مورد این ویتامین اطلاعاتی بدست بیاورید.

۴- سلامت استخوان

کسانی که در رژیم غذایی خود به اندازه کافی منیزیم مصرف می‌کنند، تراکم استخوان بیشتری نسبت به کسانی که مصرف نمی‌کنند، دارند. بسیاری از مردم به اندازه کافی منیزیم دریافت نمی‌کنند، به خصوص نوجوانان و افراد بالای ۷۰ سال. منیزیم در تمر هندی به وفور یافت می‌شود.

علاوه بر این، محتوای کلسیم بیشتری نسبت به بسیاری از غذاهای گیاهی دارد. ترکیب این دو ماده معدنی با ورزش‌ها ممکن است به جلوگیری از پوکی استخوان و شکستگی استخوان کمک کند. برای استفاده از کلسیم، بدن به ویتامین D نیاز دارد.

شما باید ویتامین D را از منابع دیگر دریافت کنید، زیرا تمر هندی منبع مهمی از این ویتامین نیست.

آیا تمایل دارید در مورد فواید و خواص انواع مختلف مواد غذایی اطلاعات جامعی بدست بیاورید؟ پس مطالب ما را در دسته فواید مواد غذایی از دست ندهید.


ارزش غذایی

تمر هندی دارای مواد مغذی خاصی است و حداقل ۱۰ درصد موارد زیر را تامین می‌کند:

  • – ویتامین B1 (تیامین)
  • – ویتامین B3 (نیاسین)
  • – پتاسیم
  • – منیزیم
  • – فسفر
  • – آهن

یک وعده نصف فنجان شامل:

  • – کالری: ۱۴۳
  • – پروتئین: ۲ گرم
  • – چربی: ۰ گرم
  • – کربوهیدرات: ۳۸ گرم
  • – فیبر: ۳ گرم
  • – شکر: ۳۴ گرم

موارد قابل توجه

۱- در تفاله تمر هندی، شکر بیشترین کالری را تشکیل می‌دهد. اکثر مردم هنوز هم میوه تمر هندی را به دلیل محتوای بالای مواد مغذی آن سالم می‌دانند.

۲- اگر مراقب وزن یا مصرف قند خود هستید، ممکن است لازم باشد استفاده از آن را به مقادیر کم محدود کنید. علاوه بر این، تمر هندی در نوشیدنی‌های شیرین و آب‌نبات استفاده می‌شود.

۳- برای کسانی که دیابت دارند و در مدیریت وزن خود مشکل دارند یا از سندرم متابولیک رنج می‌برند، این غذاها به دلیل قند اضافه شده بهترین گزینه نیستند.

تمر هندی یک میوه است که در سرتاسر جهان کاربردهای مختلفی دارد. افراد از این میوه در غذاها و موارد دیگر استفاده می‌کنند. خواص تمر هندی زیاد است و در برخی موارد اقدامات احتیاطی هم دارد.
خوا ص تمر هندی و فواید بی‌نظیر آن

موارد مصرف تمر هندی

با شکستن غلاف و خوردن تفاله آن می‌توانید تمر هندی را مصرف کنید. اگر تمر هندی در بازار محله شما بدون غلاف است، می‌توانید این ماده را آنلاین سفارش دهید، زیرا زود خراب نمی‌شوند.

علاوه بر این، می‌توانید تمر هندی را به صورت مایع غلیظ، خمیر در بطری یا بلوک فشرده خریداری کنید.

تاریخ انقضای تمر هندی تا زمانی است که بسته‌بندی آن باز شوند. شیرینی محصولات تهیه شده از تمر هندی بسته به زمان برداشت غلاف‌ها متفاوت است. برای سالم‌ترین نتایج، از دستورالعمل‌های تمر هندی که حاوی مقادیر بیش از حد شکر یا روغن است، خودداری کنید.

در این‌جا چند کاربرد تمر هندی وجود دارد:

  • – از تمر هندی می‌توانید به عنوان چاشنی استفاده کنید.
  • – خمیر تمر هندی، سس سویا، زنجبیل و سیر برای ایجاد سس سالاد تارت ترکیب می‌شوند.
  • – برای طعمی ظریف‌تر، سس باربیکیو را با سس تمر هندی ترکیب کنید.
  • – با تمر هندی سس سرخ شده درست کنید تا با مرغ یا میگو سرو کنید.


اقدامات احتیاطی و هشدارها علاوه بر خواص تمر هندی

نکات خاصی وجود دارد که باید هنگام مصرف تمر هندی به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود به آن‌ها توجه کنید. شامل:

۱- بارداری و شیردهی

در مورد ایمنی مصرف تمر هندی، در دوران بارداری یا شیردهی، اطلاعات قابل اعتماد کافی در دسترس نیست. تا زمانی که اطلاعات بیشتری مشخص نشده باشد، باید از مصرف مقادیر بیشتر از مقادیر موجود در غذاها خودداری شود.

۲- دیابت

سطح قند خون ممکن است با تمر هندی کاهش یابد. این نگرانی وجود دارد که ممکن است بر توانایی کنترل قند خون تأثیر بگذارد. اگر دیابت دارید و تمر هندی مصرف می‌کنید به سطح قند خون خود توجه ویژه‌ای داشته باشید. ممکن است نیاز به تنظیم دوز داروهای دیابت وجود داشته باشد.

۳- سطح قند

سطح قند خون را می‌توان با تمر هندی کاهش داد. این نگرانی وجود دارد که ممکن است بر مدیریت قند خون در حین و بعد از جراحی تأثیر بگذارد. حداقل دو هفته قبل از عمل، مصرف تمر هندی را قطع کنید.

توجه داشته باشید که محصولات طبیعی همیشه بی‌خطر نیستند و مقدار آن می‌تواند بسیار مهم باشد. تمام دستورالعمل‌های قابل اجرا روی برچسب محصول را دنبال کنید و قبل از استفاده با داروساز، پزشک یا سایر ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی خود مشورت کنید.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک‌های فالو از سراسر وب