مزایای شغل فریلنسری زیاد است و همه می‌توانند از این مزایا بهره‌مند شوند یکی از این مزایای عبارت است از: ساعت کاری انعطاف پذیر

مزایای فریلنسری که می‌تواند به شما الهام بخشد

شغل فریلنسری برای بسیاری از افراد شغلی بسیار پرارزش و مطلوب است. اگر تا به حال فریلنسینگ را به عنوان یک گزینه شغلی در نظر نگرفته‌اید، قبل از انتخاب باید از مزایای فریلنسری بدانید.

شغل فریلنسری برای بسیاری از افراد شغلی بسیار پرارزش و مطلوب است. اگر تا به حال فریلنسینگ را به عنوان یک گزینه شغلی در نظر نگرفته بودید، قبل از انتخاب باید از مزایای فریلنسری با خبر شوید. همانطور که دنیای تجارت در چند سال گذشته توسعه یافته و سازگار شده است، مشاغل بازاریابی آزاد واقعاً به عنوان یک پیگیری مطلوب و ارزشمند مطرح شده‌اند. فریلنسینگ، اصطلاحی برای توصیف شغلی است که در آن فرد برای خود کار می‌کند و پروژه به پروژه توسط سازمان‌های مختلف استخدام می‌شود. این شغل در حال تبدیل شدن به یک انتخاب شغلی محبوب‌ است. برای شغل‌های فریلنسری مزایای بسیاری  وجود دارد که می‌تواند مسیر شغلی را برای افراد مختلف جذاب‌تر کند.

اگر مطمئن نیستید که آیا تبدیل شدن به یک فریلنسر بهترین گزینه برای آینده شما است یا خیر، به این مزایای فریلنسر بودن نگاهی بیندازید. این مزایا ممکن است به شما کمک کنند تا شغل آزاد را امتحان کنید و این مسیر شغلی کامل را کشف کنید.(قبل از آشنایی با مزایای فریلنسری می‌تواند مطلب فریلنسری چیست را مطالعه کنید.)

آیا مزایای فریلنسینگ جهانی است؟

مزایای فریلنسری واقعاً برای همه صدق می‌کند، حتی آن‌هایی که واقعاً عاشق پویایی ناشی از کار روزانه سنتی هستند. فریلنسینگ به کارگران عصر دیجیتال این امکان را می‌دهد تا تقریباً هر چیزی را که می‌خواهند امتحان کنند، بدون اینکه نیازی به جلب رضایت کارفرما داشته باشند. فریلنسینگ به تنهایی یا به‌عنوان شغل دوم ببرااتی چرخاندن یک زندگی به خوبی کار می‌کند.

چه کسی می‌تواند یک فریلنسر باشد؟

هیچ قاعده یا محدودیتی در مورد این‌که چه کسی می‌تواند فریلنسر شود، در چه زمینه‌ای کار می‌کند یا چه نوع پروژه‌هایی را دنبال می‌کند وجود ندارد. افرادی که واقعاً از زمینه‌ای که در حال حاضر در آن کار می‌کنند لذت می‌برند، اغلب تصمیم می‌گیرند تا با انجام کارهای مشابه به صورت فریلنسر و آزاد، تجربیات خود را تقویت کنند. برخی دیگر، فریلنسینگ را فرصتی برای کسب درآمد از سرگرمی‌ای می‌دانند که به آن علاقه دارند یا چیزی را که همیشه می‌خواستند امتحان کنند. برخی از رشته‌ها و موقعیت‌هایی که از مزایای فریلنسری بهره می‌برند عبارتند از:

  • طراحی گرافیک
  • کپی رایتینگ
  • نوشتن محتوای آنلاین و تولید محتوا
  • توسعه وب
  • عکاسی
  • فیلمبرداری
  • پشتیبانی فناوری اطلاعات
  • مشاوره تجاری یا خلاق
  • ترجمه
  • بازاریابی دیجیتال
  • خدمات دستیار

با این حال، فریلنسرهای امروزی می‌توانند (و انجام می‌دهند) خدمات مختلفی را به مشاغل و افرادی که به آن‌ها نیاز دارند ارائه دهند. بنابراین به این فرصت فکر کنید تا با تبدیل کردن آن به یک منبع درآمد، هر کاری را که دوست دارید انجام دهید و آن را به بخش کلیدی زندگی حرفه‌ای خود تبدیل کنید.

اگر شما در یکی از مشاغل بالا تجربه، مهارت و تخصص دارید، می‌توانید در سامانه آنلاین کار و خدمات کارسپاری به راحتی برای خود شغل و کار (اول یا دوم و سوم!) پیدا کنید.


۱. منابع متعدد درآمد:

هنگامی که به عنوان یک فریلنسر کار می‌کنید، واقعاً هیچ محدودیتی برای میزان درآمد شما وجود ندارد. همچنین شما برای درآمد خود به یک منبع واحد وابسته نیستید. می‌توانید چندین جریان درآمد دریافت کنید، که به شما کمک می‌کند کنترل بهتری بر امور مالی خود داشته باشید. همچنین شما می‌توانید قبل از اینکه به‌عنوان یک شغل تمام‌وقت آن را شروع کنید، ابتدا به‌عنوان یک کار فرعی آن را در نظر بگیرید.

۲. خود مدیریتی:

آیا تا به حال خواسته‌اید رئیس خود باشید؟ خوب، فریلنسینگ به شما این امکان را می‌دهد. از آنجایی که شما بر کارهایی که انتخاب می‌کنید و کارهایی که انجام می‌دهید کنترل دارید، بر نحوه مدیریت روزهای کاری خود و تکمیل وظایف خود نیز کنترل دارید. شما می‌توانید به یک فرد مستقل تبدیل شوید. همچنین وقتی برای خودتان کار می‌کنید، باید از چیزهایی مانند سیاست اداری و مدیریت بد اجتناب کنید.

۳. ساعت انعطاف پذیر:

یکی دیگر از بزرگ‌ترین مزایای فریلنسری این است که می‌توانید ساعات کاری راخودتان تعیین کنید. همه افراد نمی‌توانند بین ساعت ۸ تا ۱۷ کار کنند و اگر شما والدین، مراقب یا فردی پرمشغله هستید، می‌دانید که  کار کردن در همان ۹ ساعت در روز همیشه برای شما بهترین نتیجه را ندارد. کار کردن به صورت فریلنسری به شما این امکان را می‌دهد که هر روز ساعات کاری انعطاف پذیری داشته باشید و زمان‌هایی را برای کار کردن انتخاب کنید که برای شما مناسب‌تر است.

 

چند مورد از مزایای فریلنسری عبارت‌اند از :ساعت کاری انعطاف پذیر، انعطاف پذیری مکان و امنیت شغلی
مزایای شغل فریلنسری

۴. انعطاف پذیری مکان:

هنگامی که شما یک فریلنسر هستید، تقریباً می‌توانید در هر کجای دنیا کار کنید. شما به یک مکان مانند یک ساختمان اداری وابسته نیستید و می‌توانید لپ تاپ خود را به هر کجا که می‌خواهید ببرید. این به این معنی است که شما انعطاف پذیری بیشتری در نحوه کار خود دارید. حتی می‌توانید رایانه خود را در تعطیلات با خود ببرید و چند ساعت در روز کار کنید قبل از اینکه از بقیه وقت خود لذت ببرید و آنچه را که می‌خواهید انجام دهید.

۵. بهبود مجموعه مهارت:

کار به عنوان یک کارمند سنتی اغلب به این معنی است که شما یک شرح شغل مشخص دارید و اغلب از آن نقش دور نمی‌شوید. این می‌تواند به این معنی باشد که شما فرصتی برای گسترش مهارت‌های خود و یادگیری چیزهای جدید ندارید و در عوض یکنواختی بیشتری را در کار تجربه می‌کنید. یکی از مزایای فریلنسری توانایی امتحان کردن مهارت‌های جدید و گسترش دانش خود در زمینه‌های مختلف مانند بازاریابی، فروش، مدیریت، روابط با مشتری و زمینه‌های مختلف عملی است.


۶. تنوع در فعالیت‌های روزانه:

کار به عنوان یک فریلنسر همچنین به این معنی است که وظایف و فعالیت‌های روزانه شما می‌تواند  روز به روز متفاوت شود. به جای اینکه در یکنواختی یک شغل اداری سنتی گیر بیفتید، می‌توانید مشاغل مختلف را انتخاب کنید و پروژه‌های جدیدی را امتحان کنید که به روزهای شما تنوع و جذابیت می‌بخشد. این می‌تواند به شما کمک کند که انگیزه بیشتری برای کار و تعهد به مشتریان خود داشته باشید. همچنین به شما این امکان را می‌دهد تا دریابید که چه نوع شغل‌هایی مورد علاقه شما هستند.

۷. امنیت شغلی:

فریلنسینگ به عنوان یک گزینه برای شرکت‌ها روز به روز محبوب‌تر می‌شود. به جای استخدام و آموزش کارکنان داخلی، کسب و کارها می‌توانند یک فریلنسر را فقط برای چند ساعت استخدام کنند و در هزینه خود صرفه جویی کنند. این بدان معناست که همیشه مشاغلی برای فریلنسرها وجود دارد. مهم نیست که چه نوع فریلنسری انجام می‌دهید، درآمد شما به میزان سختی کار شما بستگی دارد، بنابراین می‌توانید بدون به خطر انداختن شغل یا نگرانی در مورد اخراج شدن، به طور مجازی جریان درآمد خود را تضمین کنید.

۸. مزایای کار از خانه:

از آنجایی که مجبور نیستید به عنوان یک فریلنسر وارد دفتر شوید، می‌توانید همه مزایای کار از خانه را هر روز تجربه کنید. این بدان معناست که می‌توانید از ساعات رفت‌وآمد، ترافیک، هزینه‌های پوشاک و غذا و دیگر عوامل تحریک‌کننده اداری سنتی اجتناب کنید. می‌توانید ناهار را هر وقت که برایتان مفید است بخورید، هر وقت خواستید به خرید بروید و برای زندگی خود برنامه ریزی دقیقی انجام دهید.

فریلنسری شغلی است که افراد با تو جه مهارت و توانایی خود بدون استخدام در شرکت و به صورت پاره وقت یا تمام وقت شروع به کار می‌کنند
مزایای کار به صورت فریلنسری

۹. کاری را که می‌خواهید انتخاب کنید:

آیا تا به حال مجبور شده‌اید  کاری را  که دوست نداشتید انجامش دهید؟ این نوع موقعیت‌ها در محیط‌های اداری سنتی رایج هستند، جایی که شما کنترل محدودی بر کاری که انجام می‌دهید دارید. یکی از بهترین مزایای فریلنسری این است که می‌توانید پروژه‌ها و مشتریانی را که واقعاً می‌خواهید با آن‌ها کار کنید، انتخاب کنید.

۱۰. با سرعت خود رشد کنید:

فریلنسینگ به شما این امکان را می‌دهد که سرعت خود را رشد و گسترش دهید. شما باید تصمیم بگیرید که چه نوع کاری را می‌خواهید انجام دهید و چه تعداد مشتری داشته باشید. همچنین می‌توانید تصمیم بگیرید که چه زمانی مناطق خدماتی جدید اضافه کنید، قیمت‌ها را افزایش دهید یا پروژه‌های جدید را انجام دهید. هر طور که بخواهید می‌توانید سرعت خود را کم یا افزایش دهید.

فریلنسری شامل حرفه و مهارت‌هایی زیادی می‌شود برای آشنایی با شغل‌های فریلنسری مطلب بهترین شغل‌های فریلنسری جهان (بخش‌اول) را مطالعه کنید.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک‌های فالو از سراسر وب