چگونه یک فریلنسر شویم؟

چگونه یک فریلنسر شویم؟

مسلماً پس از خواندن مطالب فراوان راجع به شغل فریلنسری و آگاهی از مزایای آن، شما هم بخواهید فریلنسری را به عنوان شغل انتخاب کنید. اما آیا می‌دانید که از کجا باید شروع کنید؟

در این مطلب قصد داریم راه فریلنسر شدن را به شما نشان دهیم؛ تا به راحتی بتوانید شغل فریلنسری خود را آغار کنید.

چگونه یک فریلنسر شویم؟

در این مطلب هشت مرحله وجود دارد که می‌توانید برای یادگیری و آگاهی از چگونگی شروع کار از آن استفاده کنید:

۱. موقعیت و جایگاه مناسب خود را انتخاب کنید

دختری در حال تحقیق و فکر کردن برای پیدا کردن جایگاه مناسب خود
به دنبال جایگاه مناسب خود باشید

قبل از شروع کار به عنوان یک فریلنسر، نقاط قوت و علایق خود را شناسایی کنید. سپس می‌توانید گزینه‌های خود را بررسی کنید، رقابت بازار را تجزیه و تحلیل کنید، جایگاه یا موقعیت سودآوری پیدا کنید و ایده فریلنسری خود را آزمایش کنید. بسیاری از فریلنسرها با ارائه خدمات بر اساس تجربه‌ای که به عنوان یک فرد مبتدی به دست آورده‌اند، شروع می‌کنند. به عنوان مثال اگر قبلاً به عنوان یک عکاس کار کرده‌اید، می‌توانید به عنوان یک فریلنسر در همان زمینه به کار خود ادامه دهید.

سعی کنید به عنوان نقطه‌ی شروع جایگاهی را انتخاب کنید که مورد علاقه شماست و به کار روی آن ادامه دهید تا مهارت‌های خود را بهبود بخشید و تخصص کسب کنید. اگر مطمئن نیستید که چه چیزی را دوست دارید یا به چه چیزی علاقه دارید، می‌توانید موقعیت‌ها و پروژه‌های مختلف را آزمایش کنید. هر چه بیشتر بر یافتن جایگاه خود تمرکز کنید، پس از انتخاب جایگاه و حوزه‌ی کاری خود ارزش بیشتری را می‌توانید از طریق خدمات فریلنسری خود ارائه دهید.


۲. شروع به ساختن پروفایل حرفه‌ای خود کنید

ایجاد یک پروفایل شغلی حرفه‌ای اولین قدم برای تبدیل شدن به یک فریلنسر است. پورتفولیوی (مجموعه‌ای از نمونه کارها) خود را در وب‌سایت‌های کاریابی مورد اعتماد ایجاد کنید تا با شرکت‌هایی که به‌دنبال فریلنسر هستند تماس بگیرید و پروژه‌هایی با کیفیت بالا را دریافت کنید. به عنوان یک مبتدی، ممکن است همیشه نتوانید پروژه‌هایی را که می‌خواهید روی آن کار کنید را انتخاب کنید، اما حضور آنلاین در پلتفرم‌های مختلف شغلی ممکن است به افراد نشان دهد که به دنبال کار هستید.

اگر قبلاً در پروژه‌های فریلنسری شرکت داشتید، نمونه کار خود را در پروفایل خود آپلود کنید و در مورد تجربه خود بنویسید تا مشتریان بالقوه از مهارت و تخصص شما مطلع شوند. درخواست در پلتفرم‌های کاریابی یکی از بهترین راه‌ها برای دریافت اولین پروژه‌ی خود به عنوان یک فریلنسر است.

۳. مشتریان موردنظر خود را پیدا کنید

ذربینی که روی افراد خاصی قرار دارند و آن‌ها را به عنوان مشتری هدف خود شناسایی کرده است
شروع به جستجوی مشتریان کنید

هنگامی که پروفایل خود را ساختید شروع به جستجوی مشتریان کنید. به عنوان یک فریلنسر، می‌توانید این آزادی را داشته باشید که مشتریانی را که می‌خواهید با آنها کار کنید را انتخاب کنید. مشخص کنید چه کسی یک مشتری ایده‌آل برای شماست و بر اساس آن شروع به جستجو کنید. همچنین تصمیم بگیرید که آیا می‌خواهید با افراد مختلف کار کنید یا ترجیح می‌دهید با سازمان‌ها کار کنید.

به عنوان مثال اگر می‌خواهید به عنوان یک نویسنده محتوای فریلنسر کار کنید، می‌توانید برای آژانس‌های بازاریابی محتوا کار کنید یا ترجیح دهید برای یک فرد دیگر کار کنید. وب‌سایت‌های کاریابی می‌توانند شما را به مجموعه بزرگی از مشتریان متصل کنند، جایی که ممکن است بسیاری از پروژه‌های فریلنسری را برای خود بیابید.

در حالی که به دنبال مشتریان موردنظر خود هستید، مطمئن شوید که خدمات مورد نظر آنها را ارائه می‌دهید و نمونه‌هایی برای نشان دادن در صورت درخواست آنها دارید. قبل از اینکه به آنها نزدیک شوید، الزامات آنها را بررسی کنید و مهارت‌ها و تجربیات خود را که انتظارات آنها را برآورده می‌کند را در حین انجام  معامله به نمایش بگذارید. به خاطر داشته باشید حفظ یک رابطه حرفه‌ای خوب با مشتریان ممکن است شانس شما را برای به دست آوردن فرصت‌هایی برای پروژه ثابت در آینده افزایش دهد.

۴. ساختار قیمت‌گذاری خود را داشته باشید

فریلنسرها معمولاً ممکن است برای هر پروژه، ساعت یا هر کلمه هزینه دریافت کنند. اما میزان مهارت و تخصص شما می‌تواند میزان دستمزد شما را تعیین کند. اگر مبتدی هستید، می‌توانید به صورت آنلاین تحقیق کنید تا پارامترهایی را که باید در هنگام تصمیم‌گیری در مورد هزینه‌های خود در نظر بگیرید را یاد بگیرید. پس از کسب تجربه می‌توانید بر اساس تحقیقات، تلاش و منابعی که در آن پروژه سرمایه گذاری می‌کنید، قیمت منصفانه‌ای برای خدمات خود تعیین کنید.

به ساختارهای مختلف قیمت‌گذاری برای خدمات مختلف فریلنسری خود فکر کنید. به عنوان مثال اگر شما یک نویسنده محتوا هستید، از گرفتن قیمت یکسان برای انواع محتوا خودداری کنید. هزینه‌های شما برای نوشتن یک وبلاگ می‌تواند با نوشتن محتوای وب سایت متفاوت باشد و ممکن است قیمت بسته به مقاله متفاوت باشد. سود و نرخ‌های بازار خود را دنبال کنید تا پیشرفت خود را بررسی کنید و مطمئن شوید که به اندازه کافی درآمد دارید تا تلاش‌های خود را توجیه کنید.

۵. وب سایت خود را ایجاد کنید

دختری در حال استفاده از لپ تاپ برای ایجاد وبسایت خود
ایجاد وب سایتی برای خود

داشتن یک وب سایت می‌تواند به شما در ایجاد هویت، رشد کسب و کار، ارتقای خدمات و جذب مشتریان موردنظر کمک کند. می‌توانید یک وب‌سایت برای ساختن یک برند ایجاد کنید، از طریق منابع ارگانیک راهنمایی بگیرید و کار و افکار خود را به مشتریان بالقوه نشان دهید. برخلاف برخی از پلتفرم‌ها، وب سایت شما می‌تواند به شما این فرصت را بدهد که کار خود را بدون محدودیت ارائه دهید. (می‌توانید از خدمات خوب پوکفا برای راه‌اندازی سایت خود استفاده کنید یا با قیمت مناسب کار خود را در کارسپاری سفارش دهید)

شما همچنین می‌توانید خدمات بازاریابی، توصیفات، پیشنهادات خود را پست کنید و به مشتریان بالقوه در مورد سوابق تحصیلی و کاری خود بگویید. این می‌تواند مشروعیت شما را به عنوان یک فریلنسر افزایش دهد. علاوه بر آن ممکن است به مشتریان این اطمینان را بدهد که شما در مورد پیگیری حرفه‌ای به عنوان فریلنسر جدی هستید. توجه داشته باشید که ایجاد یک وب سایت یک مرحله اختیاری است. برای فریلنسرها اجباری نیست، اما داشتن یکی از آن‌ها می‌تواند برای شما مفید باشد.

۶. بازاریابی فعالانه خدمات خود را شروع کنید

برای هر فریلنسری، بازاریابی برای خود ابزار اصلی برای یافتن کار است. تبلیغ خدمات خود می‌تواند دسترسی شما را افزایش دهد و در نهایت به شما کمک کند مشتریان بیشتری جذب کنید. شما می‌توانید از تکنیک‌های بازاریابی آفلاین و آنلاین برای تبلیغ خدمات خود مانند تبلیغات کلامی، معرفی، بروشورها و بازاریابی رسانه‌های اجتماعی استفاده کنید.

وب سایت‌های رسانه‌های اجتماعی یک پلتفرم عالی برای خود تبلیغی برای هر فریلنسر را ارائه می‌دهند. می‌توانید پست‌هایی ایجاد کنید و آن‌ها را در وب‌سایت‌های آنلاین مختلف برای رشد کسب‌وکار خود ارسال کنید. به مردم در مورد خدمات فریلنسینگ خود بگویید و از آنها بخواهید خدمات شما را برای آشنایان خود تبلیغ کنند.


۷. مجموعه‌ی مشتری‌های خود را داشته باشید

جستجو و داشتن مجموعه‌ای از مشتریان برای شغل فریلنسری خود
داشتن مجموعه‌ای از مشتریان برای خود

به عنوان یک فریلنسر جدید، ایجاد مجموعه‌ای از مشتری‌ها ممکن است کمی دشوار به نظر برسد، زیرا ممکن است نیاز داشته باشید که ثابت کنید خدمات شما با سایر فریلنسرها متفاوت و مفیدتر است. گاهی اوقات ترس از یافتن مشتریان جدید و برآورده کردن انتظارات آنها ممکن است فریلنسرها را از ارائه هر چه بهتر خدمات خود باز دارد. اما، با چند مرحله و استراتژی، می‌توانید مجموعه‌ای قوی از مشتریان را برای کسب و کار خود ایجاد کنید.

برای حفظ مشتریان فعلی خود می‌توانید به طور مداوم خدمات با کیفیت خوب، محتوای اصلی و پاسخگویی مناسب را به آن‌ها ارائه دهید. از ابزارهای بازاریابی برای گسترش شبکه خود استفاده کنید، وب سایت کسب و کار خود را ایجاد کنید یا از کارهای قبلی نظرات عالی مشتری را کسب کنید. نمونه‌های کار خود را اضافه کنید، رضایت مشتریان را نشان دهید و تمام دلایلی که مشتریان بالقوه ممکن است با شما کار کنند در وب‌سایت یا صفحه پروفایل حرفه‌ای‌تان برجسته کنید.

۸. وضعیت مالی خود را پیگیری کنید

هنگامی که به عنوان یک فریلنسر شروع به کسب درآمد می‌کنید، ممکن است چندین مشتری داشته باشید که در روزهای مختلف و در زمان‌های مختلف فاکتورها را پرداخت می‌کنند. از این رو، مهم است که درآمد و هزینه‌های ماهانه خود را پیگیری کنید و میزان درآمد خود را بررسی کنید تا بدانید که آیا بازپرداخت کامل کار خود را دریافت می‌کنید یا خیر. یک راه خوب برای انجام این کار این است که  دفتری برای اندازه‌گیری سود ماهانه خود ایجاد کنید یا حتی می‌توانید از پلنرهای مالی استفاده کنید. جزئیات مشتریان خود، خدماتی که ارائه می‌کنید و پاداشی که برای خدمات دریافت می‌کنید را در در این دفتر یا پلنر ثبت کنید.

اگر به خواندن مطالب بیشتر در حوزه‌ی فریلنسری علاقه دارید توصیه ما به شما مراجعه به بایگانی فریلنسری و خواندن مطالب مورد نیازتان است.

منبع

امیدواریم مطالب فوق برای شما مفید و کاربردی بوده باشد، اگر شما هم توصیه‌ای برای شروع کار فریلنسری دارید می‌توانید آن را با ما در قسمت نظرات در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک‌های فالو از سراسر وب