مکان‌های اسرارآمیز در جهان

مکان‌های اسرارآمیز در جهان

خالی از سکنه‌ترین مکان‌های دنیا. مکان‌هایی که هیچ موجودی در آن زندگی نمی‌کند. بیشتر ما عاشق سفر و ماجراجویی هستیم و دوست داریم در مورد مسائل عجیب و غریب هم بیشتر بدانیم. مکان‌های رازآلودی در جهان وجود دارند که شما را به فکر فرو خواهند برد.

امروز قصد داریم در این مطلب از مجله‌ی روزساز، از مکان‌های اسرارآمیز در جهان برای شما بگوییم که حضور در این مکان‌ها به معنای در آغوش کشیدن مرگ برای شما است و رفتن به این مکان‌ها اکیدا ممنوع است. خیلی از این مکان‌ها در دنیا وجود دارد که رفتن به آن‌ها خالی از خطر نیست. گفته می‌شود پس از بازدید از این مکان‌ها هیچ تضمینی برای بازگشت انسان وجود ندارد.

۱) مثلث برمودا (Bermuda Triangle):

مثلث برمودا مثلثی است که هر سه ایالت فلوریدا، پورتوریکو و برمودا آمریکا را به هم متصل می‌کند، جایی که بزرگ‌ترین کشتی‌ها و هواپیما‌ها به محض رسیدن به این نقطه ناپدید می‌شوند. این مثلث به عنوان خطرناک‌ترین مکان در جهان شناخته می‌شود. دانشمندان همچنین نتوانسته‌اند رمز و راز مثلث برمودا را دریابند، چه نیرویی در این‌جا وجود دارد که همه چیز را ناپدید می‌کند؟ این مکان همه قوانین علوم را پیچیده کرده و شکست می‌دهد.

بمب‌افکن آمریکا ناپدید شد: در صدها سال گذشته هزاران نفر در این مکان جان خود را از دست داده‌اند. در یکی از آمارها مشخص شده است که هر سال به طور متوسط ۴ هواپیما و ۲۰ هواپیمای دریایی به طور مرموزی ناپدید می‌شوند. در سال ۱۹۴۵، پنج بمب‌افکن اژدر آمریکایی با ۱۴ نفر بر فراز این منطقه از فورت لودردیل پرواز کردند. حدود ۹۰ دقیقه پس از سفر، اپراتورهای رادیویی سیگنالی دریافت کردند که قطب‌نما کار نمی‌کند. تماس مدت کوتاهی پس از آن قطع شد و افراد حاضر در آن هواپیماها هرگز بازنگشتند.

مثلث برمودا مثلثی است که هر سه ایالت فلوریدا، پورتوریکو و برمودا آمریکا را به هم متصل می‌کند، جایی که بزرگ‌ترین کشتی‌ها و هواپیما‌ها به محض رسیدن به این نقطه ناپدید می‌شوند.
مثلث برمودا از اسرارآمیزترین مکان‌های جهان است


۲) دروازه‌های جهنم (Gates Of Hell):

دنیا پر از شگفتی‌های بسیار است. یکی از این عجایب دری به جهنم است که در روستای دروز در ترکمنستان قرار دارد. دروز یک کلمه فارسی است که در زبان هندی به معنای دروازه یا در است. در این روستا دهانه‌ای به پهنای ۲۳۰ فوت وجود دارد که آتش از سال ۱۳۵۰ تاکنون به طور مداوم در آن شعله‌ور بوده است.

تنها ۱۴ درصد از جمعیت ترکمنستان در این مکان زندگی می‌کنند. روستای دروز در منطقه کویری قرار دارد. در سال ۱۹۷۱ دانشمندان اتحاد جماهیر شوروی سابق برای جستجوی نفت و گاز به این منطقه بیابانی آمدند. آن‌ها این مکان را برای حفاری انتخاب کردند که در نزدیکی روستای دروز قرار دارد. دانشمندان شروع به حفاری با قرار دادن یک راه‌اندازی در این مکان کردند که باعث ایجاد این دهانه شد. این حادثه تلفات جانی نداشت، اما گاز متان زیادی از این دهانه خارج شد.

در سال 1971 دانشمندان اتحاد جماهیر شوروی سابق برای جستجوی نفت و گاز به این منطقه بیابانی آمدند. آن‌ها این مکان را برای حفاری انتخاب کردند که در نزدیکی روستای دروز قرار دارد. دانشمندان شروع به حفاری با قرار دادن یک راه‌اندازی در این مکان کردند که باعث ایجاد این دهانه شد. این حادثه تلفات جانی نداشت، اما گاز متان زیادی از این دهانه خارج شد.
دروازه‌های جهنم در ترکمنستان

دو گزینه برای جلوگیری از خروج گاز متان وجود داشت، یا بستن این دهانه یا سوزاندن این گاز متان. دانشمندان روش دیگری را اتخاذ کردند و دهانه آتشفشانی را به آتش کشیدند، از آن زمان این دهانه آتش گرفته تا امروز، دری به جهنم به یکی از جاذبه‌های گردشگری ترکمنستان تبدیل شده است.

۳) جزیره سوکوترا (Socotra Island):

این جزیره بسیار عجیب و دیدنی است. با دیدن این جزیره انگار به دنیای دیگری وارد می‌شوید. به دور از قاره‌ی آفریقا، این جزیره واقع در یمن بسیار منحصر به فرد است. این جزیره که به جزیره گمشده معروف است، این روزها تعداد زیادی از بازدیدکنندگان را به خود جذب می‌کند.

حدود ۸۰۰ گونه نادر از درختان و گیاهان در این جزیره یافت می‌شود. دیدن منظره درخت فوق‌العاده آن لذت زیادی به شما دست می‌دهد. با توجه به ساختار منحصر به فرد، این جزیره در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است. حدود ۴۴ هزار نفر در این جزیره زندگی می‌کنند. همه مردمی که در این‌جا زندگی می‌کنند به ارواح اعتقاد دارند. این جزیره کاملا پر از درختان منحصر به فرد و عجیب و غریب است.

این جزیره بسیار عجیب و دیدنی است. با دیدن این جزیره انگار به دنیای دیگری وارد می‌شوید. به دور از قاره‌ی آفریقا، این جزیره واقع در یمن بسیار منحصر به فرد است. این جزیره که به جزیره گمشده معروف است، این روزها تعداد زیادی از بازدیدکنندگان را به خود جذب می‌کند.
جزیره‌ی سوکوترا در یمن

۴) صحرای خطوط نازکا (Nazca Lines):

حتما تا به حال مجسمه‌هایی را دیده‌اید که توسط انسان ساخته شده‌اند و مجسمه‌هایی که روی زمین ساخته شده‌اند که در نوع خود جذاب و زیبا هستند. اما مجسمه‌هایی که امروز به شما می‌گوییم بسیار بزرگ هستند و توسط انسان ساخته نشده‌اند. اکنون این راز حتی امروزه هم کشف نشده است که چه کسی این چهره‌ها را ساخته است که به این دلیل یک موضوع بسیار مرموز شده‌اند. ما در مورد صحرای خطوط نازاکا صحبت می‌کنیم که در جنوب پرو واقع شده است.

در این بیابان واقع در پرو تعداد زیادی از این گونه چهره‌ها وجود دارد که با دیدن آن‌ها شگفت‌زده خواهید شد. به نظر می‌رسد برخی از این مجسمه‌ها مربوط به انسان‌ها، گیاهان و حیوانات باشد. جدای از این، خطوط مستقیم در سطح کویر نیز قابل مشاهده است. اعتقاد بر این است که این خطوط از ۲۰۰ سال قبل از میلاد وجود داشته است. این خطوط در مساحتی حدود ۵۰۰ کیلومتر مربع گسترده شده‌اند. با کمک هلیکوپتر می‌توان آن‌ها را واضح‌تر مشاهده کرد. همچنین در این مورد گفته می‌شود که بشقاب پرنده‌های سیارات دیگر در این مکان فرود آمده بودند که به همین دلیل سازه‌های زیادی روی سطح ساخته شده است.

در این بیابان واقع در پرو تعداد زیادی از این گونه چهره‌ها وجود دارد که با دیدن آن‌ها شگفت‌زده خواهید شد. به نظر می‌رسد برخی از این مجسمه‌ها مربوط به انسان‌ها، گیاهان و حیوانات باشد. جدای از این، خطوط مستقیم در سطح کویر نیز قابل مشاهده است. اعتقاد بر این است که این خطوط از 200 سال قبل از میلاد وجود داشته است
خطوط نازکا


۵) معدن میر/میرنی (Mir Mine):

امروزه بیشتر هلیکوپترها برای رسیدن به هر مکان مورد استفاده قرار می‌گیرند تا بتوانند مسافت‌های طولانی را در زمان کمتری طی کنند. با کمک هلیکوپتر می‌توان با حذف مسافت در زمان کمتری به مکان مورد نظر رسید. اما آیا می‌دانید که هلیکوپترها اجازه ندارند از روی بزرگ‌ترین معدن الماس واقع در روسیه عبور کنند. زیرا همه هلیکوپترهایی که به آن‌جا می‌روند، سقوط می‌کنند. امروز قصد داریم دلیل این امر را به شما بگوییم که چرا همه هلیکوپترهایی که به این‌جا می‌آیند سقوط می‌کنند.

بزرگ‌ترین معدن الماس جهان در سیبری شرقی قرار دارد که “معدن میرنی” نام دارد. به دلیل وسعت زیاد این معدن، فشار زیاد هوا باعث سقوط هلیکوپترهای عبوری از روی آن می‌شود. این معدن در ۱۳ ژوئن ۱۹۵۵ توسط تیمی از زمین‌شناسان شوروی کشف شد. همچنین به عنوان دومین دهانه بزرگ دست‌ساز بشر در جهان در نظر گرفته می‌شود. تیمی که آن را پیدا کرد شامل یوری خاباردین، اکاترینا البینا و ویکتور اودینا بود. برای این کشف، یوو خاباردین زمین‌شناس شوروی در سال ۱۹۵۷ جایزه لنین را دریافت کرد.

بزرگ‌ترین معدن الماس جهان در سیبری شرقی قرار دارد که "معدن میرنی" نام دارد. به دلیل وسعت زیاد این معدن، فشار زیاد هوا باعث سقوط هلیکوپترهای عبوری از روی آن می‌شود. این معدن در 13 ژوئن 1955 توسط تیمی از زمین‌شناسان شوروی کشف شد. همچنین به عنوان دومین دهانه بزرگ دست‌ساز بشر در جهان در نظر گرفته می‌شود.
معدن میرنی در سیبری شرقی

پس از کشف این معدن، روسیه سومین تولیدکننده الماس در جهان شد. پیش از این سالانه ۱۰ میلیون الماس یعنی یک کرور قیراط از این معدن استخراج می‌شد. این معدن به قدری عظیم است که گاه هلیکوپترهایی که از روی آن عبور می‌کنند با فشار هوای زیر جذب آن می‌شوند. بنابراین عبور هلیکوپترها از روی این منطقه ممنوع شد. در سال ۱۳۹۰ این معدن به طور کامل تعطیل شده است.

شما دیگر چه مکان‌های عجیبی را در جهان می‌شناسید؟ برای ما کامنت خودتون رو ارسال کنید.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک‌های فالو از سراسر وب